Türkiye Sigorta Uygulaması 6 Milyon İndirme Etti

Türkiye Sigorta mobil uygulaması, toplamda 6 milyon indirme sayısına ulaştı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, günde ortalama 200 bin kişi tarafından ziyaret edilen uygulamanın kullanım oranı geçen yıla kıyasla yüzde 125 arttı.

Uygulama, 28 marka ve 36 farklı hizmetle kurgulanmış olarak kullanıcı dostu bir deneyim sunuyor.

Türkiye Sigorta Mobil Uygulaması, devreye alınan yeni fonksiyonlarıyla teknolojiyi yakından takip ediyor. Uygulamadaki yeni geliştirmelerle birlikte sadece görüntüleme değil sigortacılık işlemleri de yapılabiliyor.

Türkiye Sigorta, Bireysel Emeklilik, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Kasko ve Seyahat Sağlık Sigortası satışlarını da mobil uygulamasına taşıyarak yeni dijital fonksiyonlarıyla kullanıcılarına dijital deneyim kolaylığı sunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Sigorta Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Çiğdem Kılıç, uygulamadaki yeniliklerle kullanıcıların sigortacılık işlemlerini kolayca yapabildiğini belirtti.

Kılıç, “Uygulamamızdaki yeni geliştirmelerle müşterilerimiz sigortacılık işlemlerini kolayca yapabiliyorlar. Platform üzerinden birikim detaylarını görüntüleme, ara ödeme, hediye BES, katkı payı değişikliği, geçmiş veya gelecek vade ödeme, makbuz görüntüleme, sağlık, araç ve konut poliçe görüntüleme, anlaşmalı servis ve sağlık kuruluşlarına erişim, poliçe kullanımları ve harcama işlemleri, çekici işlemleri, hasar talepleri ve mini onarım talepleri gibi birçok işlem kolayca yapılıyor.” bilgisini verdi.

“Online Doktor” randevu hizmetiyle, sağlık sigortası müşterilerinin hastaneye gitmeden diledikleri yerden diledikleri zamanda sağlık hizmetine hızlıca erişebildiklerini belirten Kılıç, “Ayrıca Fona Sor uygulaması sayesinde bireysel emeklilik katılımcılarına yatırım hedeflerine uygun fonları seçme ve yönetme imkanı sunuluyor.” ifadesini kullandı.

Kılıç, yenilik ve geliştirmelerin yanı sıra devir fonksiyonuyla Portföy Yönetim Şirketine yaklaşık 670 milyon lira devir sağladıklarını belirtti.

Yapılan geliştirmelerin sonuçlarını paylaşan Çiğdem Kılıç, şunları kaydetti:

“2024 yılında yapılan çalışmalarla birlikte mobil uygulama üzerinden devam eden geliştirmelerimiz kapsamında, Sağlık Grup ve bireysel tekliflerin mobilden poliçeleşmesiyle birlikte 3 bin 279 adet poliçe yapılarak 50 milyon liralık tahsilatı bu kanal üzerinden gerçekleştirdik. Sağlık provizyon işlemlerinde sağlık tazminat taleplerinin yüzde 94,4’ü mobil uygulama üzerinden alınarak ödeme süreçlerinde verimlilik sağladık.”

Related Posts

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar: Türkiye’yi enerjide 4 kat büyüttük

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Sakarya Gaz Sahası’nda Türkiye bugün 4 milyon haneye yetecek kadar doğal gazı üretiyor hamdolsun. Önümüzdeki yıl bunu 2 katına çıkaracağız. 2028 hedefimiz bunu 4 katına çıkarmak.” dedi.

Bu hafta yatırım araçları: Borsa yükseldi, altın ve euro arttı, dolar geriledi

BIST 100 endeksi haftayı güçlü artışla kapattı. Altın ve euro değer kazanırken, dolar düşüş gösterdi. Yatırım fonlarında en yüksek getiri hisse senedi fonlarından geldi.

ECB Başkanı Lagarde: Mevcut faiz oranı pozisyonumuz uygun konumda

Avrupa Merkez Başkanı (ECB) Christine Lagarde, mevcut faiz oranlarının uygun seviyede olduğunu ve bankanın yüzde 2’lik orta vadeli enflasyon hedefine bağlı kaldığını söyledi.

En düşük emekli maaşını AKP’li Güler açıkladı

Temmuz ayı itibarıyla SSK ve Bağ-Kur emeklisinin maaşına yapılacak artış oranı yüzde 16,67 oldu. AKP Grup Başkanı Abdullah Güler en düşük emekli aylığının 14 bin 469 liradan 16 bin 880 liraya çıkarılacağına dair kanun teklifi verdiklerini duyurdu En …

Sigortadan para almanın kuralları yarın değişiyor: Ekspertiz 10 parçayı kontrol edecek

1 Temmuz itibarıyla, kasko ve trafik sigortasında tam hasarlı ve ağır hasarlı araçlarla ilgili yeni uygulamalar devreye girecek. Yeni düzenleme ile, araçların onarım masraflarının piyasa değerinin yüzde 60’ını aşması durumunda, araçlar ağır hasarlı olarak değerlendirilecek. Ancak, bu oran altındaki hasarlarda araçlar onarılacak. Peki, bu değişiklik sigorta şirketleri ve sigortalılar için ne anlama geliyor?

Hizmet üretici fiyatları mayısta arttı

Hizmet Üretici Fiyat Endeksi (H-ÜFE), mayıs ayı rakamları açıklandı. Buna göre aylık bazda yüzde 2,37, yıllık bazda yüzde 38,16 artış gösterdi.